Reference

U veoma kratkim rokovima, izgrađen je jedan od najlepših sportskih centara, ovog tipa, u Evropi.

Na površini kompleksa od 120.000m2, sagradili smo šest fudbalskih terena, pet sa prirodnom travom i jedan sa veštačkom. Na svim fudbalskim terenima ugrađena je kompletna drenaža, kao i automatski zalivni sistem. Glavni teren je osvetljen reflektorima snage 1400-1600 luxa, a dva pomoćna sa po 400 luxa, sve u skladu sa pravilima i propisima “FIFA” i “UEFA”. Pored fudbalskih terena, urađen je jedan trenažni boks sa veštačkom travom, kao i jedan teniski teren.

Što se tiče objekta sportskog centra, on je sastavljen od pet celina: Centralni blok, Ofis blok, Smeštajni blok, Sport servis i Sportska dvorana sa tehničkim blokom, i to sve na površini od 11.500m2.

Za izgradnju objekta, korišćeni su trajni i tehnološki najsavremeniji materijali i oprema, a instalaterski radovi su poslednja reč tehnike u pogledu kvaliteta odabira ugrađene opreme.

Oko celog objekta urađena je saobraćajnica sa dve trake, kao i parking prostor za 140 vozila i poseban parking za autobuse. Ispred i iza samog objekta, urađen je plato od štampanog betona, na površini preko 3.500m2.

Celokupan kompleks je ograđen plastificiranom ogradom, u kojoj su izvedene tri velike automatske klizne kapije.

informacije o projektu:

Lokacija:Stara Pazova
Investitor:Fudbalski Savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta
Opis radova:Svi radovi
Površina:Površina kompleksa 120.000m2
Površina objekta 11.500m2
Završetak radova:2011
  • kuca fudbala 31
  • kuca fudbala 21
  • kuca fudbala 11
  • kuca fudbala 41